tiistai 4. joulukuuta 2012

Pienet asiat.


Nyt keskityn yksityiskohtiin, koska en oo tyytyväinen kokonaiskuvaan.
Toisin sanoen, vaikka isot ja tärkeet asiat on aika levällään, voi pienistä asioista iloita sitäkin enemmän.

Ensin muutama matkamuisto, tää on Tallinnasta ostettu avaimenperä, mutta tietysti tuo mulle vaan mieleen Venäjän... Se on täydellinen pieni esine, ja korvaa vähän sitä harmia, etten etsinnöistä huolimatta saanut ostettua sitä ensimmäistä oikeaa maatuskaa itselleni Venäjällä viime keväällä käydessä.


Tämä hopeinen pieni poro on Kuopiosta ostettu. Sillä ei oo murustakaan tunnearvoa eikä se ollu kallis, mut tää puolestaan muistuttaa mua aina kaikista Lapin ja Norjan reissuista. Ehkä paras oikee "matkamuisto" viime kesältä! Heh. Eli norjalaisen kaljatölkin avausjuttu...? (Mikä on tämän nimi!) Parasta tässä on muistojen ja värin lisäksi ehdottomasti tuo jääkarhun muotonen reikä! Tämä jos mikä lämmittää mieltä täällä pakkasten keskellä : ) Niin ja taustana toimii kauniin pienen rasian kansi, jonka oon saanu äitiltä Venäjän-tuliaisina. 


Vähän aikaa sitten ostin näppärän hiuspannan. Siinä on rusetti ja se on käärmeennahka-kuosia. Nice!


 Se tärkein sormus. Kaunein koru minkä omistan! Tuo myöskin hyvän mielen.


Pehmoiset kissan tassut ja kissamme ylipäätään! Rakastan esim.sitä kun elukat pesiytyy yöksi jalkoihin nukkumaan, ihan korvaamatonta varsinkin näin kylmillä keleillä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti